Contact

Op deze pagina vindt u onze contactgegevens en de antwoorden op veelgestelde vragen

Contactgegevens

Adres

Hoornderweg 4
1791 PN Den Burg

Email

sgw-texel@live.nl

Facebook

SGW Texel

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Veel deelnemers combineren de wedstrijd met een weekendje uit. Voor degenen die alleen voor de wedstrijd komen is het goed te weten dat het niet noodzakelijk is om te blijven overnachten. Het programma wordt zo ingedeeld dat u op de dag zelf nog tijd heeft om de cross te verkennen. 

Het land waar de cross op wordt verreden wordt normaalgesproken begraasd door koeien. In verband met de Neospora-bacterie is het niet toegestaan honden mee te nemen in het crosstraject. 

De starttijden zijn vanaf een week voorafgaand aan de SGW-Texel definitief en te vinden via MijnKNHS. Volg voor de meest actuele informatie de facebookpagina van de SGW-Texel.

Op het terrein van de SGW-Texel verhuren wij geen stallen. De organisatie inventariseert beschikbare boxen bij particulieren en kan een adres doorgeven. Hiervoor kunt u mailen naar sgw-texel@live.nl. Geef in de mail aan voor hoeveel paarden en voor welke nacht(en) u stalling zoekt. De afspaken over prijs, voer, stalbedekking en stalregels maakt u zelf met de verhuurder. 

Op Texel zijn er zeer diverse accommodaties beschikbaar. Voor een actueel overzicht kunt u de website van VVV-Texel raadplegen. 

De dag waarop u naar Texel reist is bepalend voor het tarief.

Een voertuig met lengte van 2,51 t/m 6,50 meter en incl. maximaal 9 inzittenden:

  • 1 x retour € 37,00 (heenreis op vrij, za, zo, ma)
  • 1 x retour € 25,00 (heenreis op di, woe of do)

Voor voertuigen langer dan 6,50 meter:

  • Prijs per strekkende meter € 7,80 (heenreis op vrij, za, zo, ma)
  • Prijs per strekkende meter € 5,80 (heenreis op di, woe, do)